bdswiss erfahrungen

10606495 559357560897944 5228265233501303362 nU tihom naselju Grada Vrbovskog - Vujnovićima, u neposrednoj blizini Kanjona Kamačnik, u sklopu Bistroa "Kamačnik" nalazi se i Planinarski dom "Kamačnik", koji ima 8 potpuno opremljenih soba s 30 ležajeva s pogledom na grad Vrbovsko i Kamačnik. Smještaj je moguć u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim, četverokrevetnim i šesterokrevetnim sobama.

Planinarski dom "Kamačnik" raspolaže s dvoranom za sastanke za 70 osoba i odlično opremljenu kuhinju, koja je na raspolaganju gostima. U prizemlju se nalazi recepcija.

U ponudi Planinarskog doma je i najam sale sa 70 sjedećih mjesta te profesionalni razglas s opremom za održavanje manifestacija, seminara i drugih događanja. Ovdje možete naručiti catering, organizirati razne proslave, poslovni ručak ili edukativni program. Planinarski dom "Kamačnik" posjeduje i dva autobusa za prijevoz turista i 5 električnih bicikala, koje nudi u najam. Sve to čini Planinarski dom „Kamačnik" idealnim mjestom za bijeg od užurbane svakodnevice.


GALERIJA GDJE SE NALAZIMO

  • Grad Vrbovsko, Vujnovići 7a, mirno naselje okruženo zelenilom i pješačkim stazama,
  • Udaljenost od centra grada 1,7 km,
  • Udaljenost od Bistroa "Kamačnik" i zaštićenog krajobraza Kamačnik 2 km.

 

Cjenik smještaja Planinarski dom "Kamačnik"

Odaberite sliku za pregled

Najam električnih bicikala

Odaberite sliku za pregled

Korištenje teretane i saune

t spdkamacnik
Odaberite sliku za pregled